Hajdúvidéki Református Egyházmegye 

+36 54 527-063 

 4181 Nádudvar, Fő út 123.

Kálvincsillag

| |
Írta: Administrator

 

 

Októberben, a reformáció hónapjában kézbe vehetjük a Magyar Református Egyház új lapját. A 136 oldalas, 35 ezer példányban megjelenő Kálvincsillagban az egységes református egyház valamennyi részegyháza bemutatkozik, valamint olvashatnak a 2009. május 22-én tartott Alkotmányozó Zsinat után történtekről, egymás számontartásáról, illetve a legőszintébb hangon szól a magazin a szórványhelyzetről és a kisgyülekezetek problémáiról, nehézségeiről – mondta a magazin főszerkesztője Fekete Károly. A debreceni teológia tanárát az egyházkerületi szerkesztőségi tagok választották meg felelős irányítónak.

 

A főszerkesztő a Kálvincsillagról elmondta: „nem az a célunk, hogy kozmetikázott egyházképet adjunk, hanem az, hogy a nagyon széles palettán széttáruló református valóságot mutassuk be, amely Székelyföldtől a Felvidékig és Soprontól Kárpátalja csücskéig tart”. Fekete Károly szerint a magazin célja, hogy azt a jóízű együttlétet, amely május 22-én több tízezer ember ajándéka lehetett, megőrizzék és folytassák a mindennapokban.

 

A magazin első, ingyenes próbaszáma október végéig a püspöki- és esperesi hivatalok segítségével minden egyházközséghez eljut.

0
0
0
s2smodern

Design by: www.diablodesign.eu